iKIGRAFIE PHOTOGRAPHY & dESIGN


Ga naar de pagina over ikigrafie
 
informatie en gallerij particuliere fotografie trouwreportages, portretfotografie, zwangerschapsfotografie, naaktfotografie, familiefotografie, kinderfotografie
 
informatie en gallerij zakelijke fotografie
 
informatie en gallerij van de diverse evenementen van ikigrafie; vrijgezellendagen, make-overs, paaldansen, fotoreportages
 
contactgegevens ikigrafie
 

 
over ikigrafie
prijsinformatie
links
cadeaubon
 
 
 
  

 

iKigrafie is een combinatie van fotografie, styling en design, samensmeltend tot één geheel teneinde een nieuwe werkelijkheid te creëren.
..........................iKigrafie.........................................
In de Japanse geishacultuur staat iKi voor stijl. De verschillende aspecten van de geishacultuur moet de geisha tot in de puntjes beheersen om zo een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe illusie te creëeren.
iKigrafie creëert beelden van een nieuwe werkelijkheid.
Fotografe en ontwerpster van iKigrafie is Debora de Jong. Zij studeerde af aan de Koninklijke Accademie voor Beeldende Kunsten te Den Haag in de richtingen mode en fotografie.
Kenmerkend voor haar manier van werken is een grote betrokkenheid en de drive om het beste te halen uit elk model. Dit tezamen met haar artistieke insteek en een conceptuele benadering staat garant voor een verassend resultaat.

 

 

 
  terug volgende  
pICTURE yOUR bEAUTY